Etsimme ohjelmistokehittäjää!

time of use rate control

Kapacity rakentaa omaa ohjelmistoa, jonka avulla kiinteistöjen omistajat voivat automaattisesti optimoida sähkönkäyttöään ja tehdä siitä taloudellisesti fiksumpaa. Erityisesti nyt, kun sähkön hinta heittelee voimakkaasti, tarvitsemme yhä älyykkäämpiä raktaisuja kiinteistön energian hallintaan. Käytännössä Kapacityn ohjelmisto integroituu osaksi rakennusten lämmitysjärjestelmiä ja optimoi sitä kautta rakennusten sähkönkulutusta. Lisäksi varmistamme, että sähkönkulutuksen säätö ei häiritse kiinteistön normaalia käyttöä. 

Missiomme on rakentaa täysin uusiutuvaa energiajärjestelmää. Voisitko sinä olla sopiva henkilö kasvavaan tiimiimme? Etsimme huipputiimiimme ohjelmistokehittäjää, jolla on luovaa ongelmanratkaisukykyä ja ottaa innokkaana uusia haasteita vastaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi osuutta yrityksestä ja mahdollisuutta kasvaa ammatillisesti sekä tehdä töitä kuten se itsellesi parhaiten sopii.

Ota rohkeasti yhteyttä Jaakkoon: jaakko@kapacity.io 

Lisäksi saat tietoa täältä: https://thehub.io/jobs/61e5407514c6ea15c0b3a4e3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *