Kapacity.io pilotoi ennakoivaa kulutuksen ohjausta kotitalouksissa

Kapacity innovation pilot Sitra

Kapacity.io pilotoi kotitalouksien lämpöpumppujen ennakoivaa kulutuksen ohjausta Sitran Energiankäyttö haltuun datan avulla -hankkeessa.

Tähän asti Kapacity.ion älykäs ohjaus on ollut saatavilla vain kiinteistösijoittajille ja muille suurien kiinteistöjen omistajille. Kapacity.ion olemassa oleva ohjauslogiikka soveltuu sellaisenaan myös kotitalous asiakkaiden maa- ja ilma-vesilämpöpumppujen ohjaamiseen. Nousseet energiakustannukset ovat saaneet myös kotitalousasiakkaat kiinnostumaan lämpöpumppujen älykkäästä ohjauksesta. Kapacity.ion kehittämä ohjaus tehostaa lämpöpumpun sähkön käyttöä ja ohjaa lämpöpumpun kulutusta sähkön hintaan perustuen madaltaen sähkön käytön kustannuksia. Palvelua voi tarjota lämpöpumppumalleihin, joihin lämpöpumppuvalmistaja tarjoaa etähallintaympäristöä.

Lisätietoa Sitran pilotista: https://www.sitra.fi/uutiset/energiansaastoa-helpottavia-mobiilisovelluksia-ilmanvaihdon-tehostamista-ja-aurinkopaneelien-optimointia-sitra-on-valinnut-kahdeksan-pilottihanketta-joilla-taklataan-energiahaasteita/

Valittujen pilottien tarkemmat kuvaukset löytyvät ratkaisuhaun sivuilta: https://www.sitra.fi/hankkeet/pilotit-energiankaytto-haltuun-datan-avulla/

Teemme aktiivisesti yhteistyötä lämpöpumppuvalmistajien kanssa helppokäyttöisen energiaa ja sähköenergiakustannuksia säästävän palvelun tuomiseksi kotitalouksille. Mikäli haluat kuulla digitalisista ohjauspalveluista, ota yhteyttä hello@kapacity.io.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *